Reklám

A NOMAGO BUSZ KÉZBESÍTI AZ ÖN ÜZENETÉT

Az autóbusz mozgásban lévő közeg

A buszok népszerűsége és közlekedési eszközként való használata a jövőben minden bizonnyal jelentős növekedést fog elérni. Méretük és mobil jellegük miatt a buszhirdetések hatékonyan kiegészítik az összes marketing és kommunikációs tevékenységet. Segíthet a márka ismertségének és a termékorientált hirdetések felépítésében. Különösen jól megfelel a mobil lakosság számára, különös tekintettel a fiatalokra, a dolgozó népességre és az idős emberekre.

Az utasok célzott fogyasztói elérése és az ajánlatok lokalizálása

Mozgó hirdetőtáblaként a busz nem okoz további környezeti beavatkozást. Évente több mint 10 millió km-t tesz meg a Nomago Csoport. Ez azt jelenti, hogy több mint 10 millió járművezetőt lát bennünket az adott időszakban! Kivételes hozzáférhetőséget és gyakoriságot biztosítunk a bérelhető reklámfelületeken.

Ragadja meg a kedvező pillanatot a fogyasztókkal való kapcsolattartásra

A városi buszokon külső reklámfel¨ületet biztosítunk, amelyek hatékonyan ragadja meg a városi környezetet és a város mindennapi lüketését. A buszok szorosan beleszövődnek a lakosok mindennapi életébe. Az autóbuszok külső hirdetési felületeinek bérbeadásával (a digitális megjelenés növekedése ellenére) kiváló értékesítési promóter pozíciót kínálunk, valamint támogatást, és megérdemelten jól látható, jó hozzáférhetőségű médiumot.

Használja ki a buszon belüli reklámfelületet

Minden utas naponta több mint 30 percet tölt a buszon. Ezért a buszokon belüli hirdetés előnye az utasok hosszú időn át tartó expozíciója. A buszon belüli hirdetések ezért hosszabb üzenetekre alkalmasak, amelyek elvonják és egyben felkeltik az utasok figyelmét a napi rutin vezetés során. Megosztjuk illetve megismertetjük termékét a buszokon (mintavétel), szórólapok kiosztása a városi buszokon vagy hely biztosítása a katalógusok, szórólapok számára €s a hirdetőtáblák és plakátok számára a vezetőülés mögött.

Ismerje meg a buszpályaudvarokon való hirdetés előnyeit

Az utasok túlnyomó többsége legalább 5 perccel korábban érkezik a buszmegállókba, tehát az autóbuszokon és megállókban történő hirdetés elsődleges előnye a reklámzenet hosszú távú jelenléte. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az utasok nagy gyakoriságát és a hirdetés lokalizálásának lehetőségét a Szlovéniában található 20 autóbusz-állomáson.

Nálunk bérelhet városi és külvárosi buszokon is illetve minden buszmegállóban elhelyezett hirdetési fel¨uletet. A busz külseje főként mérete és mobilitása miatt vonzó, és számos kreatív megoldást kínál, amelyek színesítik a buszokat és a városokat.

Különleges események vagy márkák hirdetésének különleges formái

Márkázott járműről gondoskodunk a reklámfelület bérlése alatt, vagy magán az autóbuszainkon rendezünk rendezvényt. Márkája tiszteletét szem előtt tartva segítünk a történetek során való hirdetésekkel.
Legyél tájékozott

Ne maradj le az új akciókról vagy a fontos bejelentésekről!

Kalandvágyó vagy a mindennapi utazó vagy? Bármelyik is légy, naprakész, érdekes és hasznos utazási és utasinformációkat állítunk Neked össze, és ezeket havonta egyszer vagy kétszer megküldünk a postafiókodba.